Резервирай Онлайн

 
Пристигане
Заминаване
Стаи
Възрастни
Деца
 
 

Ресторант и барове

Основен ресторант:

Добротица, просторен ресторант с открита тераса, който гледа към басейна и морето. Предлага се закуска, обяд и вечеря на богата шведска маса.

Залата на ресторанта е за непушачи и е климатизирана. Ресторантът работи по формулата all inclusive.

Dobrotitsa Hotel - Restaurant

Гостите могат да се насладят на вкусно и разнообразно меню, предлагано на красиво аранжирана шведска маса.

Шведска маса :

Закуска - 07.30-10.00

Обяд - 12.30-14.30

Вечеря - 18.30-21.00

За гостите избрали формулата Аll inclusive има междинни хранения.

Dobrotitsa Hotel - Restaurant

Dobrotitsa Hotel - Restaurant

Формулата all inclusive

От 10.00 до 23.00 на Лоби бара и пул бара: български алкохолни и безалкохолни напитки, наливна бира, кафе, чай, минерална вода, ликьор, бренди, червено и бяло вино, газирана вода, както и от 10.00 до 16.00 на терасата на ресторанта снаксове: пица, сандвичи, пържени картофи, скара, салати, дребни сладки, пастички, плодове.

Dobrotitsa Hotel - Lobby

Барове: Лоби бар Добротица се намира във фоайето на хотела. Предлага алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, пакетирани храни.

За удобството на посетителите на басейна има пул бар, предлагащ голямо разнообразие от освежаващи напитки и екзотични коктейли.

 

 

Dine around програмата дава възможност на All Inclusive гостите на хотел Добротица да опитат разнообразие от ястия в селектирани а ла карт ресторанти в Албена. Всеки гост с престой от минимум 7 дни в периода до 30.06.2015 и след 01.09.2015 получава право на безплатен обяд и вечеря в един от а ла карт ресторантите в Албена по меню, което включва 1 салата , 1 предястие, 1 основно, 1 десерт и чаша минерална вода. Необходима е предварителна резервация на рецепция най-късно до 15:00 часа в предходния ден.С Dine Around нашите гости имат ексклузивната възможност да изберат какво биха искали да обядват и вечерят и да опитат богатото разнообразие на ястия в тематични ресторанти:

 Добруджа, ресторант Ciel Bleu- 17 етаж

 Гръцки ресторант Калиопа

 Мексикански ресторант „Текс - Мекс"

 Италиански ресторант „Ти амо"

 Ресторант Поко Локо - обяд и вечеря

Работно време на ресторантите:

Обяд: 12.00 - 15.00 ч.

Вечеря: 18.30 - 22.00 ч.

Dobrotitsa hotel
RomanianFrancais